Conditii cazare:


   14 camere cu bai proprii
   5 camere la mansarda cu
       cate 2 bai
   incalzire centralizata
   restaurant capacitate 80
       de locuri
   sala de conferinte
       capacitate de 40 de
       persoane 
PensiuneServiciiCazareZona BranLocalizareTeam BuildingGalerie fotoContact    Pensiunea este situata in satul Moeciu de Jos, zona cunoscuta prin traditiile pastrate ani de-a randul dar si prin bunatatile gastronomice specifice. De asemenea peisajele ce formeaza un cadru mai retras si pitoresc alcatuite din masivele Piatra Craiului si Bucegi atrag mii de turisti anual ce doresc sa profite de aerul proaspat de la munte.

    La Mogan dispune de 19 camere -14 dintre ele cu bai proprii, - 5 camere de la mansarda carora corespund 2 bai Toate camerele fiind dotate cu TV conectat la cablu, iar restaurantul, sala de conferinte cu o capacitate de 80 persoane, va sta la dispozitia dumneavoastra.

    De asemenea pensiunea are parcare proprie si va ofera alte facilitati precum: - foisor, - gratar, - leagan, - gradina - spatiu de joaca(2000mp) - incalzire centrala. Avand in vedere faptul ca pensiunea este situata la o distanta de 100m de soseaua principala va puteti bucura de linistea si aerul proaspat de munte.
LocalizareContact

    Adresa: Moeciu de Jos, Podul
                 Simon, nr. 561
0745 998 850
0744 889 209
0268 236 865

Evenimente

    Pensiunea LA MOGAN se ocupa de gazduirea diverselor evenimente importante din viata dumneavoastra. Cu ocazia botezurilor, nuntilor, sarbatorilor Pascale, ale Craciunului, precum si de Revelion organizam mese festive pentru oaspetii nostrii.